MVO De Schuilschuur 2017-02-23T15:04:14+00:00

DE SCHUILSCHUUR

Ik – Neeltje van den Brand – woon samen met mijn zoon Jannes in een grote verbouwde schuur aan de rand van het dorp Oude Bildtzijl. De schuur is een project van jaren die er zonder hulp van mijn liefsten niet  zou bestaan. Het boerenland is mijn tuin en de Friese zeedijk trekt een strakke horizon door mijn hoge ramen. Wij baden hier in het licht van de Waddenzee.

Het huis is groot voor ons tweetjes en er is nog veel ruimte onbenut. Er is ruimte in ons huis en hart om deze fijne plek te delen met mensen die een tijdje willen schuilen.

Zoals gezegd; een serieuze zaak, waar op dit moment veel te weinig mogelijkheden toe zijn. Met hun voeten vrijwel in de klei van de Waddenzee en de wind door hun haar, krijgt men alle tijd en ruimte om tot zichzelf te komen. Al dan niet met mijn hulp en die van het troubleshooter team. Waar je ook tegenaan loopt, ons team (met experts op allerlei gebied) kan je helpen. Soms met praktische zaken en soms door het bieden van een luisterend oor.

Ga naar deschuilschuur.nl