Warning: Use of undefined constant JSON_UNESCAPED_SLASHES - assumed 'JSON_UNESCAPED_SLASHES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164 Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164
MapsTell I Gedragsstijl 2019-11-10T12:47:50+02:00

TRAININGEN EN WORKSHOPS

MapsTell: inzicht in eigen en elkaars gedragsstijl. De Wereld van Verschil

Training PersonalMapping

  • Wil jij meer inzicht in gedragstijlen?
  • Wil jij meer begrip voor elkaar op het werk?
  • Wil jij weten hoe je anderen positief kan beinvloeden?
  • Wil je begrijpen waarom je met die ene collega zo fijn samenwerkt en met de ander niet?
  • Wil jij erachterkomen waar jij energie van krijgt en waar het “lekt”?
  • Wil jij ervaren waarom het soms beter is om anders te doen dan dat je gewend bent?
  • Wil jij ervaren of en hoe effectief jouw manier van communiceren is?

Kom dan naar de training Personal Mapping. Klik HIER voor de reis over “De Wereld van Verschil”

Zestien landkaarten met persoonlijke routebeschrijving

Deze wereld bestaat uit de zestien landkaarten oftewel PersonalMaps die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. Alle gedrags- en communicatie kenmerken, inclusief kwaliteiten en valkuilen en hoe anderen deze gedragsstijl kunnen ervaren, zijn visueel weergegeven op een A3 formaat kaart.

De Routebeschrijving biedt een unieke verdere verdieping op de PersonalMap. In dit rapport wordt  ingegaan op de verschillen tussen Actief gedrag (de rol) en Instinctief gedrag en in welke mate de gedragsstijlen zichtbaar zijn in het gedrag. Naast een persoonlijke toelichting staan hierin ook handige omgangs- en communicatietips.

Op de mat van De wereld van Verschil

De Wereld van Verschil is een grote kaart waarin alle landschappen en de 4 hoofdstijlen c.q. rijken weergegeven worden. Deze grote Wereld van Verschil-kaart is afgebeeld op een grote vloermat waar groepen / teams op kunnen staan en kunnen “rondreizen” door het landschap van gedrag.

Dat is tegelijkertijd de kracht van de trainingen. Met oefeningen en werkvormen, waarbij gedrag ook direct zichtbaar wordt. Mensen gaan in dialoog met elkaar over het gedrag wat zij zien en ervaren op de mat.

Klik HIER om jezelf in kaart te brengen. Een vereenvoudigde variant van jouw gedragsstijl

 

Meer weten:

Deze training bied ik aan voor bedrijven, zowel in-company als op een externe locatie. Een teambuilding, maar dan anders…..Elkaar leren kennen tijdens of na een fusie……een nieuw team.

Ik organiseer regelmatig een kennismakingsworkshop/Inspiratiesessie. Tegen een kleine vergoeding duiken we een avond in “De Wereld van Verschil”.

Interesse om dit voor jezelf of binnen je organisatie in te zetten? Mail naar of bel 0655944599

YOUTUBE KANAAL