Trainingen en Workshops 2017-04-03T12:16:28+00:00

TRAININGEN EN WORKSHOPS

Workshop: Hoe geef ik een presentatie zonder klotsende oksels? In één dag!

Stemgebruik I Hoe ga je staan? I Waar ga je staan? I Waar gaat het om bij presenteren? I  Het belang van interactie I Kernboodschap I Improviseren.

De workshop is laagdrempelig en daarom een prettige manier wanneer u (nog) onzeker bent. De setting is uiterst comfortabel. De workshop heeft een aangename opbouw. Spelenderwijs leren dat presenteren een feestje is.

Aan het einde van de training kunt u:
Ontspannen voor een puliek staan I Enthousiasme overbrengen Een verhaal vertellen met een opbouw I Spelen met de gasten, publiek, klanten I
Lichaam en stem optimaal gebruiken en soms “misbruiken”.

Kosten: in overleg. Individuele – of incompany inschrijvingen. 

Workshop: MapsTell

Training Herkennen van Gedrag

Tijdens de training Herkennen van gedrag, gaan de deelnemers, met hun eigen PersonalMap en de Routebeschrijving in de hand, op een verdiepende reis door de Wereld van Verschil. Waarom werk je makkelijker samen met de ene collega dan met de andere? Wanneer is één-op-één-communicatie effectief? De training Herkennen van Gedrag is een vervolg op de workshop of training Persoonlijke ontwikkeling (het erkennen van het eigen gedrag) en wordt altijd in combinatie afgenomen.

Hoe herken ik het gedrag van de ander? Hoe verhoudt mijn gedrag zicht tot de ander? Hoe communiceer ik effectiever met collega’s en klanten? Deze vragen worden beantwoord tijdens de training Herkennen van Gedrag. Naast de PersonalMap waarop de eigen gedragsstijl is weergegeven, ontvangt iedere deelnemer de Routebeschrijving. Deze kan worden uitgebreid met verschillende, specifieke modules.

Methode

MapsTell gelooft in de kracht van visuele en daardoor makkelijk deelbare informatie. Om deze reden hebben wij op basis van de DISC methode de Wereld van Verschil gecreëerd. Deze wereld bestaat uit de zestien PersonalMaps die alle zestien een andere gedragsstijl tonen. Door het gebruik van dit visuele middel krijgen deelnemers tijdens een training op een toegankelijke en bijzonder leuke manier inzicht in zowel hun eigen als elkaars gedrag.

De achtergrond van de DISC methode

De kaarten en producten van MapsTell zijn gebaseerd op de in 1928 door William Marston ontwikkelde DISC methode. In zijn werk Emotions of Normal People beschrijft hij hoe menselijke emoties leiden tot verschillen in gedrag binnen groepen. Daarnaast legt hij uit hoe gedrag na verloop van tijd kan veranderen waarbij hij zich vooral richtte op de direct zichtbare gedragskenmerken. Dit alles met als doel om mensen te laten begrijpen hoe relaties en de interactie met anderen werken. De DISC methode deelt de verschillende gedragsexpressies op in vier primaire hoofdstijlen: Daadkrachtig (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). De werken en theorieën van Marston zijn in latere jaren uitgewerkt en vormen nu de basis voor verschillende instrumenten.

 Een Begripvolle Wereld

Samen met het netwerk van MapsTell Guides werken wij aan een Begripvolle Wereld! De producten, trainingen en applicaties van MapsTell zijn ontwikkeld vanuit de visie dat persoonlijke ontwikkeling een reis is. Iedereen verdient de mogelijkheid die reis te maken! Wij geloven in de kracht van visuele en deelbare informatie. Daarom brengen wij gedragseigenschappen van individuen en groepen letterlijk in kaart. In plaats van lange rapporten met lastig te interpreteren grafieken richten we ons op toegankelijke en interactieve producten die voor iedereen begrijpelijk en beschikbaar zijn!

Kosten: 

Trainingen voor teams worden op maat gemaakt.

Een voorbeeld: een teamtraining voor een dagdeel kost €950,- en daarnaast €75,- per deelnemer. Iedereen ontvangt dan een code voor een persoonlijke test, de eigen routebeschrijving en de Personal Map.

Een persoonlijk cadeau, a give away…..voor €35,- kun je een code aanvragen. Je maakt de test en krijgt de prachtige wandkaart op A3 formaat thuisgestuurd.

YOUTUBE KANAAL