Warning: Use of undefined constant JSON_UNESCAPED_SLASHES - assumed 'JSON_UNESCAPED_SLASHES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164 Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164
Presentator en Dagregisseur 2017-04-17T17:06:29+02:00

Presentator en Dagregisseur

Boek je mij als presentator of dagregisseur, dan haal je iemand in huis die mensen wil meenemen, die in verbinding gaat met de sprekers en de zaal. Ik trigger mensen om net even iets anders te reageren dan ze misschien gewend zijn. Dat doe ik theatraal in een rol, of naturel als Neel.


Vanzelfsprekend ben ik zo’n dag ook het herkenningspunt en ontzorg ik de organisatie. Als dagregisseur ben ik niet bang om vervelende boodschappen te brengen. Hoe zwaar een thema soms ook is, er is altijd ergens luchtigheid te vinden. Humor is mijn sterkste wapen.

Wie:
Organisatoren van beurzen, evenementen, congressen, seminars, klantdagen, personeelsdagen, en openingen.
Waarom:
Omdat humor verbindt, omdat humor relativeert, omdat humor ontspant, omdat lachen ontwapenend is.
Humor schept een open en aangename sfeer en schudt de boel eens lekker wakker.
Hoe:
Ik nodig mensen uit om om zichzelf te lachen. Zelfspot is een groot goed. Het speelse en de lol aanraken in mensen. Met humor een spiegel voorhouden.
Resultaat:
Een energieke, aangename bijeenkomst met veel humor. Die je raakt, vermaakt en inspireert. Een bijeenkomst die je niet snel vergeet. En waar je dan met plezier en een grote glimlach aan terugdenkt.

Een allround service-vrouw die gedurende het feest of de receptie op elk gewenst of “ongewenst” moment kan inspringen.

Mijn droom is om ooit nog eens een televisieprogramma te presenteren. Iets in de geest van Koffietijd.. Ik doe niets liever dan mensen samenbrengen en hen met nieuwsgierigheid en humor bevragen.

Alter-ego Sybil

Zij kent geen punten en komma’s en wordt niet gehinderd door hiërarchie. Ze heeft het hart op de tong en neemt zichzelf graag op de hak. Sybil ontregelt op een naïeve, ontwapenende manier, zodat je haar de uitglijders die ze maakt, graag vergeeft. Ze brengt lucht en losheid en helpt mensen om uit hun hoofd te komen.

Je kunt het houden bij het doorknippen van een lintje als je een nieuwe winkel opent. Je kunt er ook iets van máken! Om te voorkomen dat de receptie eindigt in een reeks saaie speeches en verveelde gasten, roept u ToNeeltje in. Als een echte Personal Assistent staat ze iedereen bij die ten onder dreigt te gaan aan felicitatie-rijen en feeststress. Is ze nou serieus, die mevrouw in dat mantelpak, of maakt ze een grap? Hoe dan ook, ze doorbreekt de sleur.

Door de ogen van Sybil geef ik mijn soms bevreemdende visie op oplossingen. Vaak is dit niet bedoeld als een serieuze oplossing, maar een middel om schwung te brengen en alternatieve manieren van kijken te stimuleren.

YOUTUBE KANAAL