Warning: Use of undefined constant JSON_UNESCAPED_SLASHES - assumed 'JSON_UNESCAPED_SLASHES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164 Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/toneeltje.nl/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-wpseo-utils.php on line 1164
Over mij 2019-08-20T10:16:28+02:00

OVER MIJ

IK BEN NEELTJE VAN DEN BRAND

Trainer I Trainingsacteur I Dagvoorziter

Nieuwsgierig, enthousiasme, vuur, vakmanschap, authentiek, verrassend met een vleugje eigenzinnigheid en verbindend met een gulle lach

IK BEN TONEELTJE

Actrice I Presentator

Interactief en met humor en zelfspot.
Onderhoudend, vermakelijk, gevat, adrem, zot en plezant.

Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht als alleskunner, waarbij improviseren, organiseren, professionaliteit, authenticiteit en humor mijn kernwaarden zijn gebleken.

Gespecialiseerd in merken en mensen. In het creeeren van ontmoetingen, het opzetten en uitvoeren van interactieve trainingen en ludieke campagnes. Telkens weer draait het om het verbinden van mensen of de verbijzondering van de ontmoeting.

Daarnaast heb ik erg veel over mij zelf geleerd. Ik weet nu dat ik in mijn enthousiasme soms te snel met een pasklare oplossing kom. Ik heb ook geleerd met pittige feedback van een groep om te gaan. Maar vooral heb ik geleerd op mijn gevoel af te gaan wanneer ik met mensen werk.

“Neeltje is authentiek, gepassioneerd en bevlogen. Ze is in staat de gang erin te houden, de gasten te prikkelen en de humor te zoeken en te vinden”.
“Ze is origineel in haar bijdrage en betrouwbaar in haar afspraken. In onze samenwerking neemt ze het organisatorische deel op zich, dan weten we zeker dat de zaken voor elkaar komen. Neeltje heeft het talent om met mensen van uiteenlopende pluimage plezierig om te kunnen gaan. Ze kan zich zowel dienstverlenend als leidend opstellen. Een harde werker met oog voor service en kwaliteit”.

Ga je voor safe, zoek dan verder. Ga je met me in zee, dan kan ik enthousiasmeren, amuseren, motiveren, presenteren, demonstreren, activeren, corrigeren, organiseren, debateren, creeren, en meer.

Ik train en speel voor bedrijven/organisaties/instellingen. Groot en klein. Indoor en outdoor. Op maat gemaakt. De kracht van humor. Ik laat bedrijfsculturen bewegen.
Door middel van diverse trainingen, hilarische intermezzo’s, (product-) presentaties, veilingen, beurzen, straatacts, cabaret, etc.

Telkens weer draait het om de verbinding.

Niet op zoek naar mij? Maar naar een locatie? Mijn theaterwoning biedt een podium voor kleinkunst en onderdak aan creatieven die broeden op nieuwe initiatieven.

YOUTUBE KANAAL